Angsten blokkeren vele mensen vele mensen om het leven te leven dat ze willen leven en te zijn zoals ze bedoeld zijn te zijn. En geloof me, ik kan je er alles over vertellen, want ik heb ze zo’n beetje allemaal zelf ervaren: faalangst, angst voor de oordelen van anderen, angst om werkloos te worden, angst om me te binden, angst om verlaten te worden, om te stoppen met roken.. en ga zo maar door. Geen angst die mij vreemd is zal ik maar zeggen.

Maar op een dag besloot ik dat al deze angsten mijn leven niet meer mochten leiden en boekte ik een ayahuasca ceremonie.. en daarna nog een. Het was de angstigste ervaring die ik ooit had.

En toch.. naast de angst waren daar vele mooie inzichten en dat ene inzicht dat mijn leven heeft veranderd is: dat angst helemaal niet zo eng is als je denkt. Dat het je alleen maar afleidt om jouw volle potentieel te leven…Om jouw succesvolle jij te zijn… 
Ik had nooit een bucketlist en deed alles wat ik wilde doen, maar dit ging altijd gepaard met angst. 
Nu ik zelf totale vrijheid ervaar wil ik jou ook inspireren om je niet meer te laten leiden door je angsten, maar ze te erkennen, herkennen, te omarmen en verder te gaan.

Ik hoop dat LEFmamma uiteindelijk een platform wordt waar vele moeders samen komen om elkaar te inspireren de sprong in het diepe te nemen..: de sprong van angst naar vrijheid.

Als je vragen hebt, een keer van gedachte wilt wisselen of als je inspirerende content hebt om te delen, boek dan gerust een gratis sessie.
Ik ben er voor jou en deel dan tenminste 1 tip met jou.

Liefs,
Natalie