Referenties

“Als coach is Natalie iemand die heel snel door heeft waar het probleem zit en kan dit helder en duidelijk verwoorden. Waardoor je snel inzichten krijgt en tools om dit aan te pakken. Je kan op haar bouwen als je vragen hebt en ze luistert en geeft dan een scherp en altijd kloppend advies.
Dankbaar voor Natalie als coach.”
Karen

 

“Waar anderen mijn avontuurlijke leven altijd geweldig interessant vonden, keek Natalie dwars door “me & my story” heen en legde zo haar vinger op mijn o zo zere plek.
Haar vraag “En wat is nu eigenlijk de echte Marjan ? Wie ben je nu echt?” kwam hard binnen en bleef lang nagalmen…
Hiermee gingen we aan de slag en kwam zo in een nieuwe fase van mijn “afpelproces “, precies wat ik wilde”
Marjan.

“Met sommige mensen heb je direct een connectie, zonder dat het moeite kost. Die connectie die maakt dat er meteen ruimte is. Ruimte om grote onderwerpen naast kleine te bespreken. Om hulp te vragen, te geven en te krijgen. Om inzichten te spiegelen en van elkaar te leren. Om sfeer te delen, ook als die tegen zit.
Zo heb ik Natalie leren kennen. Zij kan als geen ander connectie maken en dicht bij iemand komen, zonder echt dicht “op” iemand te zitten. Dat heb ik zelf ervaren en heb ik ook gezien naar anderen toe.
Haarscherp kan ze je lezen en een beeld krijgen waar je geholpen mee kan zijn.
LEFmamma gaat ook over connectie maken zodat er gecoacht kan worden. Met alle ruimte voor het individu.
Van dichtbij zag ik hoe zij haar echte koers vond en deze stap voor stap uitzette, heroverwoog, aanscherpte en vast pinde.
Natalie is voor mij een echte LEFmamma.
Ik gun het alle andere vrouwen ook die zij gaat helpen een echte LEFmamma te worden.”
Nienke

Wil jij dit ook ervaren? Klik dan hier (call to anion knop)